Διαχείριση περιστατικών COVID-19

Ανακοινώσεις του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για τον COVID-19

Οι σχετικές ανακοινώσεις του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων είναι διαθέσιμες μέσω του συνδέσμου https://www.uoi.gr/diafora/koronoios-covid-19

 

Διαχείριση περιστατικών COVID-19 στο Τμήμα Φυσικής

Σχετικά με τη διαχείριση περιστατικών COVID-19 στους χώρους του Τμήματος Φυσικής, υπενθυμίζονται τα εξής:
  1. Οδηγίες προς διδάσκοντες για τη διαχείριση ύποπτων ή επιβεβαιωμένων περιστατικών COVID-19 έχουν αναρτηθεί στην κεντρική ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, υπό τον σύνδεσμο https://www.uoi.gr/protokollo-diacheirisis-pithanoy-peristatikoy-covid-19-me-odigies-pros-to-didaktiko-prosopiko-toy-idrymatos-mas
  2. Υπεύθυνος COVID-19 του Τμήματος Φυσικής έχει οριστεί ο Αν. Καθ. κ. Ιωάννης Παπαδόπουλος.
  3. Ύποπτα ή επιβεβαιωμένα περιστατικά στους χώρους του Τμήματος, σύμφωνα με όσα περιγράφονται στις παραπάνω οδηγίες, θα πρέπει να αναφέρονται άμεσα μέσω e-mail στον υπέυθυνο COVID-19 (pyannis@uoi.gr) με κοινοποίηση στον Πρόεδρο του Τμήματος (pkokkas@uoi.gr).
  4. Ως χώρος απομόνωσης για ύποπτα περιστατικά COVID-19 έχει οριστεί η αίθουσα Φ2-127.

 

EDUPASS

Από τις 5-10-2021 έχει τεθεί σε λειτουργία η πλατφόρμα edupass.gov.gr, στο πλαίσιο διασφάλισης της τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων κατά τη δια ζώσης διδασκαλία και τις δραστηριότητες του Πανεπιστημίου.

Σύμφωνα με το άρθρο 4 παρ. 4 του ΦΕΚ4558/Β/2021, οι φοιτητές όλων των κύκλων σπουδών και οι διδάσκοντες (μέλη ΔΕΠ, ΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ, έκτακτοι) που συμμετέχουν με φυσική παρουσία σε κάθε είδους εκπαιδευτική διαδικασία, είναι υποχρεωμένοι να εισέλθουν στην πλατφόρμα edupass.gov.gr (με τους κωδικούς taxis και τον ΑΜΚΑ τους) για τη δήλωση παρουσίας και συμμετοχής στη δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία.