ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2020-2021

Σας ενημερώνουμε ότι οι δηλώσεις μαθημάτων του Εαρινού Εξαμήνου  του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021 θα πραγματοποιηθούν το διάστημα από την Δευτέρα 29.3.2021 έως και την Δευτέρα 12.4.2021 σε 2 εξεταστικές περιόδους (Εαρινή εξεταστική περίοδος και Εμβόλιμη/Πτυχιακή εξεταστική περίοδος).

Για να πραγματοποιήσετε τη δήλωση των μαθημάτων σας θα πρέπει να συνδεθείτε με τους προσωπικούς σας κωδικούς στο

 https://classweb.uoi.gr

ΔΗΛΩΣΗ ΕΑΡΙΝΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Όλοι οι φοιτητές μπορούν δηλώσουν μέχρι 8 μαθήματα, εκτός από τους φοιτητές του 2ου Εξαμήνου που μπορούν να δηλώσουν 5 μαθήματα του τρέχοντος εξαμήνου.

Θα πρέπει να δηλωθούν πρώτα τα Οφειλόμενα Υποχρεωτικά Μαθήματα των προηγούμενων εξαμήνων.

ΔΗΛΩΣΗ ΕΜΒΟΛΙΜΗΣ/ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Όσοι φοιτητές βρίσκονται στο 10ο ή και μεγαλύτερο εξάμηνο έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν στην εμβόλιμη/πτυχιακή εξεταστική. Στην εμβόλιμη εξεταστική συμμετέχουν τα μαθήματα του Χειμερινού Εξαμήνου, καθώς και τα Μαθήματα Επιλογής του Χειμερινού Εξαμήνου που οι φοιτητές έχουν δηλώσει έστω και μία φορά στο παρελθόν.

Καλούνται οι επί πτυχίω φοιτητές να συνδεθούν στο https://classweb.uoi.gr, στην Εμβόλιμη Χειμερινή Περίοδο και να δηλώσουν τα μαθήματα για την πτυχιακή εξεταστική τους.

Οι επί πτυχίω φοιτητές θα πρέπει να κάνουν 2 δηλώσεις, μία δήλωση για την Εαρινή εξεταστική (μέχρι 8 μαθήματα) και μία δήλωση για την Εμβόλιμη/Πτυχιακή εξεταστική (μέχρι 8 μαθήματα).

Όπως και στη Δήλωση του Εαρινού Εξαμήνου, θα πρέπει πρώτα να δηλωθούν τα Υποχρεωτικά Μαθήματα και μετά τα Μαθήματα Επιλογής.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Πρέπει να έχετε αποθηκευμένο ή εκτυπωμένο αρχείο με τη δήλωση που έχετε κάνει.

Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ.

Λόγω της υπάρχουσας κατάστασης, για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε θα πρέπει να αποστείλετε στη Γραμματεία του Τμήματος e-mail από τον πανεπιστημιακό σας λογαριασμό εντός της προθεσμίας των δηλώσεων αναγράφοντας το κινητό σας τηλέφωνο.