Ανακοίνωση σχετικά με το Erasmus+

Ανακοινώνεται ότι φέτος, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν, δε θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του προγράμματος Erasmus+ από το Γραφείο Διεθνών Σχέσεων (Erasmus), όπως γινόταν κάθε χρόνο.

Οι φοιτητές που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν και δε μπόρεσαν να συμμετάσχουν στις 2 διαδικτυακές παρουσιάσεις που έχουν ήδη γίνει στο Τμήμα από τον Υπεύθυνο Erasmus+ κ. Χατζηαναστασίου Νικόλαο, καλούνται σε περίπτωση που έχουν ανάγκη οποιασδήποτε πληροφόρησης και βοήθειας να έρθουν σε επικοινωνία μαζί του μέσω email : nhatzianatuoi.gr

Τέλος, ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από το Γραφείο Διεθνών Σχέσεων, φέτος, λόγω των επικρατούντων ιδιαίτερων συνθηκών και ισχύος περιοριστικών μέτρων, η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής στο Πρόγραμμα θα γίνει μόνον ηλεκτρονικά (μέσω ειδικά σχεδιασμένης πλατφόρμας, που θα γίνει γνωστή έγκαιρα και θα ανακοινωθεί και στην ιστοσελίδα του Τμήματος). Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές να παρακολουθούν τόσο την ιστοσελίδα του Τμήματος, όσο και αυτήν του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων (https://piro.uoi.gr/erasmus/37/erasmus).

 

Χατζηαναστασίου Νικόλαος

Αναπληρωτής Καθηγητής

Υπεύθυνος Erasmus+