ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2021-2022

Σας ενημερώνουμε ότι οι δηλώσεις μαθημάτων για το Χειμερινό Εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022 θα πραγματοποιηθούν το διάστημα από την Τετάρτη 27.10.2021 έως και την Κυριακή 07.11.2021 σε 2 εξεταστικές περιόδους (Χειμερινή εξεταστική περίοδος και Εμβόλιμη/Πτυχιακή Εξεταστική περίοδος).

Για να πραγματοποιήσετε τη δήλωση των μαθημάτων σας θα πρέπει να συνδεθείτε με τους προσωπικούς σας κωδικούς στο:

 https://classweb.uoi.gr

ΔΗΛΩΣΗ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Όλοι οι φοιτητές μπορούν δηλώσουν μέχρι 8 μαθήματα, εκτός από τους φοιτητές του 1ου Εξαμήνου οι οποίοι μπορούν να δηλώσουν τα 5 μαθήματα του Τρέχοντος Εξαμήνου.

Θα πρέπει να δηλωθούν πρώτα τα Οφειλόμενα Υποχρεωτικά Μαθήματα των προηγούμενων εξαμήνων.

ΔΗΛΩΣΗ ΕΜΒΟΛΙΜΗΣ/ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Όσοι φοιτητές βρίσκονται στο 9ο ή και μεγαλύτερο εξάμηνο έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν στην εμβόλιμη/πτυχιακή εξεταστική. Στην εμβόλιμη εξεταστική συμμετέχουν τα Υποχρεωτικά μαθήματα καθώς και τα μαθήματα Επιλογής του Εαρινού Εξαμήνου τα οποία οι φοιτητές έχουν δηλώσει έστω και μία φορά στο παρελθόν.

Οι επί πτυχίω φοιτητές θα πρέπει να κάνουν 2 δηλώσεις, μία δήλωση για την Χειμερινή εξεταστική (μέχρι 8 μαθήματα) και μία δήλωση για την Εμβόλιμη/Πτυχιακή εξεταστική (μέχρι 8 μαθήματα).

Όπως και στη Δήλωση του Χειμερινού Εξαμήνου, θα πρέπει πρώτα να δηλωθούν τα Υποχρεωτικά Μαθήματα και μετά τα Μαθήματα Επιλογής.

Επισημαίνεται ότι τα μαθήματα Επιλογής του 6ου και 8ου εξαμήνου θα πρέπει να δηλώνονται με τέτοιο τρόπο ώστε τα απαιτούμενα ECTS των περασμένων μαθημάτων να είναι 30 σε κάθε εξάμηνο

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Πρέπει να έχετε αποθηκευμένο ή εκτυπωμένο αρχείο με τη δήλωση που έχετε κάνει!

Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ!

Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ "ΕΥΔΟΞΟ" ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΦΟΙΤΗΤΟΛΟΓΙΟ!

 

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τις δηλώσεις μαθημάτων μπορείτε να αποστείλετε e-mail στη Γραμματεία του Τμήματος (gramphys@uoi.gr) από τον Ιδρυματικό σας Λογαριασμό.