Πρόγνωση καιρού περιοχής Ιωαννίνων

 

Τετάρτη 27 Μαΐου 2015, 16:40

Nεφώσεις και σποραδικές βροχές αναμένονται για σήμερα και αύριο. Βελτίωση των καιρικών συνθηκών από την Παρασκευή με σταδιακή αύξηση της θερμοκρασίας και ηλιοφάνεια.

Για σήμερα Τετάρτη αναμένονται κατά τόπους βροχοπτώσεις για το υπόλοιπο της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βορείων διευθύνσεων ασθενείς έως μέτριοι ενώ η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 18 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Πέμπτη ο καιρός αναμένεται γενικά νεφελώδης με πιθανότητα να εκδηλωθούν βροχοπτώσεις και τοπικές καταιγίδες κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Για την Παρασκευή ο καιρός αναμένεται σχεδόν αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητών διευθύνσεων ασθενείς έως μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

 

 

Κλιματικά στοιχεία Ιωαννίνων για το μήνα Μάιο:

Μέση θερμοκρασία: 17°C, Μέση Μέγιστη θερμοκρασία: 23°C, Μέση Ελάχιστη θερμοκρασία: 10°C , Ύψος βροχής: 69mm, Αριθμός ημερών βροχής: 11, Μέση νέφωση: 4 όγδοα, Επικρατών άνεμος: Βορειοδυτικός.

ΜΕΤΕΩΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΑΚΡΑΙΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ
ΔΕΙΚΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΔΥΣΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΠΥΡΚΑΪΑΣ
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ RISKMED
Εργαστήριο Μετεωρολογίας