Πρόγνωση καιρού περιοχής Ιωαννίνων

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017, 20:30

Βροχή ή χιονόνερο στο λεκανοπέδιο και χιόνια στις γύρω ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Αύριο Τετάρτη ισχυροί έως πολύ ισχυροί άνεμοι.

Για σήμερα Τρίτη προβλέπονται νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο στο λεκανοπέδιο και χιόνι στα ορεινά με ενδεικτικό υψόμετρο τα 800 μέτρα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικών διευθύνσεων ασθενείς.

 Για αύριο Τετάρτη αναμένονται νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο στο λεκανοπέδιο και χιόνι στα ορεινά με ενδεικτικό υψόμετρο τα 800 μέτρα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικών διευθύνσεων μέτριοι έως ισχυροί και πρόσκαιρα πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1-6 βαθμούς Κελσίου.

Για την Πέμπτη προβλέπονται νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο στο λεκανοπέδιο και χιόνι στα ημιορεινά και ορεινά με ενδεικτικό υψόμετρο τα 500 μέτρα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικών διευθύνσεων ασθενείς και πρόσκαιρα μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0-7 βαθμούς Κελσίου.

Κλιματικά στοιχεία Ιωαννίνων για το μήνα Ιανουάριο:

Μέση θερμοκρασία: 5°C, Μέση Μέγιστη θερμοκρασία: 10°C, Μέση Ελάχιστη θερμοκρασία: 0.2°C, Ύψος βροχής: 124mm, Αριθμός ημερών βροχής: 13, Μέση νέφωση: 5 όγδοα, Επικρατών άνεμος: Νοτιοανατολικός

ΜΕΤΕΩΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΑΚΡΑΙΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ
ΔΕΙΚΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΔΥΣΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΠΥΡΚΑΪΑΣ
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ RISKMED
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ B.Δ. ΕΛΛΑΔΟΣ - OFIDIA
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ - ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ
Εργαστήριο Μετεωρολογίας